Alpha 2.0 - Geleen

Wil jij je graag (verder) verdiepen in de inhoud van het christelijk geloof en de rijkdom van de Bijbel, maar doe je dat het liefst met anderen? Dan is de Alpha 2.0 iets voor jou. Vanaf augustus 2023 komen we om de twee weken samen voor de cursus Alpha 2.0.

Met tientallen mensen hebben we de achterliggende tijd de Alpha-cursus 046 gehouden. Een flinke groep van deze deelnemers wil zich verder verdiepen in kernthema's van het christelijk geloof. Met hen gaan we Alpha 2.0 doen. Als jij ook belangstelling hebt om aan te haken, dan is dat mogelijk.

Hoe ziet een avond er globaal uit?
Voordat de avond begint, drinken we eerst gezellig koffie/thee en is er tijd voor ontmoeting en gesprek. Als de avond start, zingen we een paar liederen en lezen we samen een stuk uit de Bijbel dat wordt uitgelegd door één van de teamleden. Vervolgens proberen we in een kleine groep te ontdekken wat God door dit gedeelte tot ons wilt zeggen. Uiteraard passen we het thema ook praktisch toe in ons eigen leven. De avonden zijn laagdrempelig van opzet, zodat het voor iedereen goed te begrijpen is. Naast verdere kennismaking met de Bijbel is Alpha 2.0 een goede gelegenheid om andere mensen te ontmoeten die ook met dezelfde vragen lopen als jij. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Je bent zeer hartelijk welkom om eens sfeer te komen proeven. In principe komen we twee keer per maand op dinsdagavond bij elkaar in Geleen (Ontmoetingswinkel Os Hoes, Markt 91, Geleen).

Voor meer informatie verwijzen we naar onderstaande flyer (klik voor een vergroting). U kunt ook contact opnemen met Peter Baan, 06-40466498.