Wandelen - natuurgebieden Beek en omgeving

Wandelen is een beproefd middel om tot rust te komen. En wat is er mooier dan te wandelen in een prachtige schepping die groeit en bloeit samen met andere mensen die van wandelen en gezelligheid houden? Vanaf 19 maart 2021 organiseert Beek Leeft ongeveer 1x per maand een ontspannen, gezellige wandeling met enkele bezinningsmomenten rondom een thema, zoals: wandelen zonder ballast, rust vinden, onderweg zijn, vergeven of vergeten, vertrouwen, rust vinden.

Herfstwandeling

Data maandagmorgen-wandelingen 2023

Na de zomervakantie starten we weer met de wandelgroep in de natuurgebieden van het 046-gebied. De afgelopen jaren hebben we één keer per maand gewandeld in het Kelmonderbos, Vrouwenbos, Danikerbos, Maasvallei, Stammenderbos enz. Tijdens de wandeling staan we meestal stil bij een thema. In de afgelopen jaren wandelden we altijd op vrijdagmorgen.

Dit wordt echter in het komende seizoen op de maandagmorgens.

Zodra er nieuwe datums bekend zijn van de wandelingen in het voorjaar van 2023, worden ze op deze plaats bekend gemaakt.
Houd sowieso onze Facebook-pagina in de gaten voor de meest recente informatie rondom de wandelingen.

Het is belangrijk dat u zich bij elke wandeling van te voren even opgeeft. Er kunnen namelijk altijd (weers)omstandigheden zijn waardoor de wandeling niet kan doorgaan.

Afstand: ong. 5 km Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Deelnemers ongeveer 10-15 personen
Graag je eigen versnapering en drinken meenemen voor onderweg.
Na de wandeling drinken we altijd een kopje koffie/thee met vlaai bij een restaurantje.

OPGAVE / INFO:
Peter Baan beek-leeft@solcon.nl - 06-40466498